Coaching

Vele studies tonen aan hoeveel wij als mens de invloed van licht, lucht, temperatuur, rust en beweging en een gezond leefpatroon nodig hebben. In de huidige, door techniek beheerste, tijd is het soms best lastig om gezond te worden en te blijven.  

Coaching in een sportieve omgeving

Daarom leggen wij binnen Asten Valley altijd de nadruk op gezondheid in combinatie met sport en bewegen. Winterberg-Niedersfeld is een ‘staatlich anerkannter Luftkurort’, een Duits beschermd keurmerk voor een luchtkuuroord dat toegekend wordt aan dorpen met een zeer goede luchtkwaliteit. 

Vanuit onze appartementen is het eenvoudig om te starten met wandelen, fietsen, hardlopen, nordic walking, fitness in de buitenlucht en zwemmen in natuurwater zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Ook sporten waarvoor materiaal meegenomen of gehuurd kan worden of waarvoor een liftpas of entree moet worden betaald zijn zeer goed mogelijk (Bikepark, Skiliftkarussel, Klimbos, Zwembaden, etc.). Kortom: sportief vermaak op ieder niveau.


Coach Dankmar Caderius van Veen

Binnen Asten Valley zijn coachingstrajecten op maat te maken. Vaak in combinatie met verblijf en sportieve activiteiten. Dankmar Caderius van Veen is gediplomeerd coach transformationeel coachen met ervaring in (top-) sport, lifestyle en business.
 

Stuur voor meer informatie een bericht naar:

Info@astenvalley.com