Welkom bij Asten Valley

Welkom op de website van Asten Valley Mountain Sports Lodge. Fijn dat u ook op zoek gaat naar een fantastische vakantie of short-stay in het prachtige Hoch-Sauerland. 

Op een steenworp afstand van Winterberg, haar skigebieden en de bekendste en tevens op-één-na-hoogste berg van het Sauerland, de Kahler Asten, staat ons appartementenhuis Auf der Hütte in Winterberg-Niedersfeld. Gelegen direct aan de B480, dé toegangsweg naar Winterberg vanuit Nederland via Dortmund, op vijf minuten loopafstand van de Hillebachsee (waterskiën/zwemmen) alsook 900 meter van het kleine skigebied Eschenberg én slechts 7 minuten rijden naar Skiliftkarussel Winterberg is Auf der Hütte dé ideale locatie om uw (mini-)vakantie door te brengen in zowel zomer als winter.


280(!) activiteiten/evenementen in de directe omgeving wachten op u. Van Wandelen en fietsen tot skiën en langlaufen; van (downhill-) mountainbiken tot karten; van waterskiën tot zomerrodelen; van subtropische zwemparadijzen tot echt bobsleeën; van klimbos tot panoramabrug; van introductie paragliden tot downhill-skelteren… Zo gek niet te bedenken of het kan in het Sauerland! Verder zijn er diverse golfbanen in de omgeving net als de één-na-langste zip-line van Europa, verschillende (stuw-)meren voor waterrecreatie op rijafstand en, naast natuurlijk Winterberg en Willingen, diverse mooie dorpen en prachtige stadjes zoals Schmallenberg, Meschede, Arnsberg, Olsberg, Brilon, etc. om te bezoeken en te winkelen.

De komende twee jaar gaan wij het huis verbouwen. Auf der Hütte gaat in de toekomst bestaan uit vier appartementen (2x 3-persoons en 2x 6/8 persoons). Momenteel is alleen het rechterdeel beschikbaar voor de verhuur. Zie daarvoor ‘Auf der Hütte 1